cpteeppp

jag säger bara att jag är SÅÅÅÅ trött, har inte kunnat skriva igår eller idag förräns nu eftersom vårt internet där hemma har slutat fungera. Sitter hos min kusin just nu v ska göra våfflor efter våran gourmet middag. Idag har vi fixat det mesta inför lördag då min älskade kusin blir 20 :) Åh va bra det ska bli! Gårdagen bjöd på fest hos Sara och sedan Lillatorg, etage och till sist slagt. Blev hämtad av Meikei och Nic, skit snällt så jag slapp ta taxin hem själv.. Läskigt vettni :D orkar inte skriva så mycket för är allmänt trött just nu.. Får bättra mig nästa vecka! Nu ska jag fixa lite musik inför lördag.. PUSSSSS!

fridaynight

hann nt uppdatera igår för att jag hade mkt på jobb, dessutom var jag älsk och CÄTH och såg på Neyo ;) Så fina låtar och ja va ska man säga typ man blev lite småkär.. nej fan KÄRLEK är inte bra haha :D Men de va trevligt därefter stack vi till mcd för attt köpa vatten..

Vi sminkade 60-tals sminkning igår och de va svårt, eller rättare sagt PILLIGT som fan haha! En jävla massa eyliner och falska fransar.. Har inte lagt upp bilderna än för är inte hemma eller har inte hunnt överhvudtaget, men det kommer upp en dag då jag har lite mer tid.. Fan nu låter jag så upptagen vilket jag inte är men ja det låter bra i mina öron i allafall.



en 60tals sminkning..

....Idag fick vi i uppgift att ta med valfri bild på en sminkning som inte var från make up store. Vi skulle förklara denna bilden till den som sminkade utan att hon såg vilken bild de va. Jag jobbade med Terese för första gången och de va trevligt. Alltså man tror att de är lätt men fan heller svårt som tusan var det. Jag beundrar Terese att hon stod ut med mig alltså, sämst på att förklara och bäst på att "klaga".. shit! Men de gick ändå bra hon lyckades bra tyckte jag och alla. Det gick ju lite mindre bra när jag skulle tolka hennes, jag är nog sämst på att lyssna på instruktioner med .. men men får väl träna på det. Bilder läggs upp snart på sminkningarna.
Det var ganska mycket på jobb idag med eftersom det varit löning och JA man märker att de har varit löning.. Känns som att all folk gör av med alla sina pengar på EN och samma dag.. Inte kostigt att typ alla är fattiga? Kom igen SPARA! (Y) säger jag som är bäst på det.. Kom hem från jobb ganska sent, typ vid halv åtta tiden. Hann sminka mig snabbt och få i mig lite mat. Sen gav jag mit utåt för att möte upp älsk på mcdee, för ikväll befinner vi oss hos cathe. Trevlans :) Nej nu ska jag socialisera mig.. Det blir väl en liten lätt uppdatering imorgon efter jubb och träning!



Ha en trevlig fredags kväll peeps! PUSSSSSSSSSSSSSSS!

klaaaant!

ufft vad jag är trött nu, precis stigit ur duchen efter maten. Åt tacos idag sjukt jävla gott, det satt bra efter ett hårt träningspass med älsk och pilla :) Duktiga har vi varit idag!

vi hade 50-tals sminkning i skolan idag, glömde mitt minneskort på salongen så kan inte lägga upp bilder. MEn sminkningen som vi gjorde idag skulle ha en perfekt och matt bas. Det skulle vara gasnska matt coh inget shimmer. Vi använde oss av en blå skimring skugga eftersom vi inte hade en matt, så vi tog först den och sen en matt vit skugga för att matta ner den blå skuggan. den blå&vita skuggan skulle man lägga på hela ögonlocket sen skulle man sudda den lite vid globlinjen, higlighta skulle man göra med den matta vita skuggan ovanför skuggan och under brynet. Formen på brynet skulle också vara lite speciellt, man kallar det fälknivs bryn. Lite svårt och förklara men lägger in bilder en annan dag så ni förstår :) Eyelinern skuöle vara ganska markant med genom att det skulle vara typ en "kror" i slutet och ingen rouge men med myket shading. Läpparna skulle vara runda och fylliga.



Nog med det nu har det snart gått fem veckor på skolan helt sjukt. Diskuterade det med Maja och Terese idag shit vad tiden går snabbt när man har roligt. Usch jag menar 5 veckor till sen är vi färdiga :( lite sorgligt faktiskt..
åh vi fick även se de nya inför våren idag med alla skuggor osv. Jag blev helt förälska i de nya eyedusten, 8 nya ska bli mina imorrn! I just LOVE it!

Hade inte så mycket på salongen, mestadels naglar. Det blev en sallad på Larsson Bröd & Salladbar med Bello & Tea innan jobb, de satt perfaa! Det blev ingen shopping idag även om jag var sjuklt sugen på det, måste tänka på ekonomin. hasr en massa jag sparar till just nu :) Nej nu ska jag gåc och tvätta mina penslar sen blir de läggdags, ligger inne med en fet huvudvärk :(

bjuder på denna, saknar mitt hår :( (extensions till sommaren!)

GODNATT ! PUSSSSSSSS <3


123

städade min sminkväska igår, fyfarao vad smutsig och vad mina skuggor hade läckt. Nu är den iaf fräsch och fin :D

alla mina ögonskuggor :D både eyedust och microshadows .. mitt liv <3

vaknade svin tidigt idag för att jag fick kliattack, måste fan kolla upp det. Kliar så mycket så att jag fått blåmärken, usch fyy :S kom lite försent till skolan för att jag snoozade för mycket efter min attack haha. Men missad inte så värst mycket av genomgången. idag fick vi lära oss att sminka 40-tal där man har mycket fokus på läppar och bryn, det ska vara en ganska neutral sminkning annars. Typisk 40-tals är Dita Von Teese, hennes sminkning..

sen så min sminkning på Jasmina ..

Bas

- fuktkräm
- concealer
- matt foundation Cream&Sand
- loose powder milk
- blush poewr

Ögon

- eyeprimer tinted
- M/S Charity
- M/S ghetto
- cake eyeliner black
- eyelashes baby
- eyepencil vanilla

Läppar

- eyepencil vanilla
- lippencil russian
- lipstick chinared

random skolbilder från today ..









Efter skolan s¨stack jag och duon MAlin & Bello till stan en sväng, vi gick runt där som fånar nej men bärandes på våra väskor. bi deltog i någon jobbig underöskning också men såklart så fick man en trisslott för ar tacken att man deltog. Tror du jag vann? haha absolutely not! sen blev de jubb för fullt! kom från jobb vid 19.00 sen belv de en sväng till träningen där jag träffade älsklingen och pilla :) vi ska bli fit inför sommaren 2010! HAHA :) Köpte mig även lite kläder idag, ett par tight och två kortor.. ME LIKE :) De får bli mer shopping snart när man får pengar. Jaja nu ska jag dunsta och tvätta mina penslar sen blir de nog läggdags. Just fan måste skriva ett CV också ska söka ett till jobb =) NEEED MONEY! godnatt allesammans! PUSSSSS!


segast!

ja jag är sämst på att uppdatera i allafall dem senaste dagarna. Har inte hunnit dels för att jag har varit cp trött och bloggen har inte varit min första prioritet direkt. Haft ganska mycket på mitt schema dem senaste dagarna jag får skylla på det. Trots att det var söndag igår och den såkallade "vilodagen" för mig är jag fortfarande jätte trött och allmänt borta. Tror jag behöver en resa bort härifrån snart, e4ller i allafall en dag där jag bara tar det lungt. Det vill säga inget jobb, ingen skola och bara tid för mig själv och min säng haha :) Ja va har hänt under de senaste dagarna, mycket jobb och skola. Sen så har de varit fest för lilla maria som äntligen blivit stor flicka! Sjukt roligt var de , det tackar vi för <3 Och idag har de bara varit skola och jobb sen hem för att laga mat till the family :) Det blev köttgryta, jag är en ganska duktigkock! I alla fall enligt mina föräldrar oh brödrar sen om de ljuger de är en helt annan femma, jag gillade det iaf!

Vi fick lära oss att täcka tatueringar idag, det gör man genom att använda sig av concealer, studiofoundation och puder. Sen så kan man använda sig av vissa skuggor med för att få fram en speciell färg..

lägg märke till den bruna delen av tatueringen frö det var den jag skulle täcka



voila där var ena delen borta, så mycket man kan göra med bara smink alltså :P

Nu ska jag lägga upp lite bilder från veckan som jag nt hunnit efterson min seghet..





min älskade fruga som ställde upp som modell när jag hade brud makeup



Min kollega Velimir som ställde upp som mdell när jag hade Kill makeup :D





min sminkning i lördags.. kommer inte riktigt ihåg vilka färger jag använde men ska skriva exakt vad jag använder hädanefter på mina egna sminkningar :)

Nej de va lite om dagarna som gått, en snabb sammanfattning. Nu ska jag städa min sminkväska lite och duscha sen blir de nog lite tv och i säng för lite vila! Ha en trevlig kväll, imorgon är det dags för 40 talet ! PUSSSSS!


apelsinjuice

gårdagens halvhela inlägg, de blev för mycket dricka hann inte lägga upp resten av bilderna eller lägga ut inlägget :p

( idag har vi haft modelldag i skolan,vi skulle sminka mörkhyade. Kände ingen så kom jag på att jag kände Denice men hon var inte hemma så hennes kompis var jätte snäll och ställde upp. De va faktiskt svårare än vad man trodde eller ja när man skulle lägga basen. De har väldigt lätt att få en grå underton så man får vara försiktigt med foundation och puder osv. Därförska man tillsätta röda pigment, som tex att blanda in lite rött läppstift i basen eller typ blanda lite rött rouge med pudret ifall man ej får fram en fin ton som inte blir grå.
Vi var halvklass idag så jag sminkade första passet, alltså 8-10. Ska säga att jag inte kände för att gå upp denna morgon för att sminka mig. Man får fan gå upp typ 45 minuter tidigare än vanligt :P haha! Så mycket man gjorde fel innan shit, vanligtvis brukar vi inte sminka oss innan vi går men eftersom vi skulle ha modeller idag så ska vi ju såklart vara sminkade :)





Oliwia som jag sminkade :D Använde mig av gröna och lila nyanser .. syns inte så mycket på bilden.



pose på hög nivå?



söta therese :) orkar inte lägga upp såmånga bilder från skola idag. fotade alldelesför mycket! paparazÄiiiI !

har varit på nova idag medpättilisa och anna med :) Mycket trevligt, köpte mig ett par skog och legging FYYYYY! Har egentlige inte råd men jag shit jag behöver min dagliga shopping! PROBLEEEM :D men jag är lite unik ju.
Sen efter nova blev de jobb, har fixat mina naglar också. Blev fan inte nöjd men får fixa till de imorrn eller något.



Lila och grönt glitter med handmålade blommor :)

Just nu sitter jag hos belloo och vi väntar på malin för att sedan bege oss ut mot lilla och möta malmöfolket. Saknar min fruga ´med blööööh :( haha! Jag och babydoll har lagat kycklingfilé m sallad och en riktigt vitlökig vitlöksås! Nu sitter vi här och minglar lite ska snart fixa oss och måla glans på mina naglar medans vi inväntar malinoo! Ska pysa nu och socialisera mig. PUSSSS!  ( kommer uppdatera om denna dagen senare! )


badbaba

har jätte tråkigt haha ska snart in i duschen när min broo har kommit ut. kom hem från en stund den, varit på träning.. BODYJAM haha riktigt ball instruktör, haha jag kan ju säga att min koordination är SÄMST inte sant sus och pilla? Men skönt att man börjat träna nu igen får se hur länge de håller haha.. Nej men ska sätta igång nu efter min förkylning och allt, ska ha sexpack till sommaren :) De blir hårdträning och nyttig mat! men kommer må så mycket bättre än vad jag gör nu i kroppen då.

Skulle ju lägga in lite bilder och berätta om vad vi gjorde i skolan idag. Vi hade brudmakeup, gansak enkel sminkning. Men ska lägga bas och det som vanligt ;
- Rengöring
- Fuktkräm
- Concealer
- Foundation
- Puder

Sen så kan man ju börja i vilken ordning man vill därefter, jag brukar oftast shada först. Man ska helst inte använda så mycket glitter och bling i en "normal" brudmake. Men om det är en kund som är lite rockig knaske man inte ska använda sig av de mest diskreta frgerna. Men man får lära sig att se och komma överens med the client :) Jag använde mig av ganska diskreta färger.. typ som en ivory färgad längst in och sedan en lite glittrigare guldigs dust skugga i mitten och en matt mörk skugga längst ut. Sen så målade vi brynen med en passande färg, målade läpparna och satte på lösögonfransar som va SKÄITAA långa...

Här kommer bilder från dagens skola..



min sminkning på majaaaa

bjuder på denna hahaa!

BAJSEN !



ännu en schnyyyyyggg ego bild på mig :O haha men denna gången är jag sminkad. Såhär ser de ut när lilla maja har varit i farten, mkt great :)



Caroline som bajsen sminkade



babydolll som blev sminkad av terese



och här har vi therese :)



Elin & jasminaa



så här fint har vi det alltid ;) haha NOT !



babydoll & terese



vi lär oss att ta egopics med ! ;)

nej fan de får räcka med bilder där kan ju lägga upp hur mycket som helst fan :P så roligt som vi har det! Nu blir de duschen och sen plinga på grannen! PUSSSSSS!


bruuuuuppp

Gårdagen var en underbar dag :) Tack till alla fina gratulationer ! Nu är man ett år äldre och de är nu livet börjar på riktigt. Lämna allt anat skit bakom sig och bara leva och vara lycklig :) Fick fin besök av tre underbara och fina personer i mitt liv igår med, älskade frugan, pättilissa och mi älskade kusin meks:D Sen var lilla malin så snäll också, så hon bjöd hem mig till henne och bjöd på en fika med henne och hennes trevlig mamma. Och såklart får ju inte glömma min familj och er andra <3 namn behöver inte nämnas för ni vet vilka underbaringar ni äer! <3

just nu sitter jag på salongen och nyss blivit klar med en klippkund, sjut seg dag. Eller hela januari och februarui är seg inte en enda kotte som vill göra sig fin :O hahaha! Nej ska snart fixa min kollagas naglar får se vad vi hittar på.

Vi har lärt oss att göra brudmakeup på skolan idag, ganska nekelt och roligt :) lägger in bilder och skriver mer ingående när jag är hemma för dagen.. var på entré med bello innan med för jag skulle lämna pengar till min nya platttång :) På tal om plattång någon som är intresserad av en nästan ny GHD plattång för 1000 kronor? Köpte den i mitten av December och den är knappt använd. Meddela mig såfall om ni är intresserade :) nu ska jag fortsätta och chilla eller ska gå och handla, sjukt sugen på knäckemacka m leverpastej ch ättiksgurk! yummie :) HÖRS LATEEEER!

bilder kommer sen .

PUSSS!

take a piiic

lite bilder och så :)



maten från igår ..





sminkningen från igår



Två bilder på de olika Brillor jag ska väöja mellan, hah va tycker ni? NÖRDIG ;)

Nej nu ska jag leta upp något att äta, sjukt jävla hungrig.. Älskar min fruga mest <3 Wie! Snart böir jag nittton .. PUSSSSSS!


happy fucking bajs dag

åh vad vi alla älskar denna dag, inte sant? usch jag tycker bara att det är såååå överskattat kanske för att man är singel men singellivet är bra! Slippa en massa falska lögner och allt sånt där skit :)

Var på slagt igår ganska roligt och trevligt :) Mer orkar jag inte säga hahaa.. Hade det ganska trevligt på middagen med familjen och Meikeis familj, snacka om att man gick uipp typ 10 kilo bara av att kolla på all mat, lägger upp bilder när jag är hemma där bilderna finns. Hur har denna dag varit då? Jo Malin ringde mig för en fika imorse så vi gick lite i stan och sen fika vi på EH, de satt gansak fint i magen. Vi snackade en massa skit om typ ALLT? Och vi ska fly landet haha :P Sitter hos mina kusiner nu och vi ska käka snart mums :D Äta mig fet typ , haha! Nej nu ska jag bege mig kanske skriver lite senare. PUSSS!

happy fucking bajs dag

åh vad vi alla älskar denna dag, inte sant? usch jag tycker bara att det är såååå överskattat kanske för att man är singel men singellivet är bra! Slippa en massa falska lögner och allt sånt där skit :)

Var på slagt igår ganska roligt och trevligt :) Mer orkar jag inte säga hahaa.. Hade det ganska trevligt på middagen med familjen och Meikeis familj, snacka om att man gick uipp typ 10 kilo bara av att kolla på all mat, lägger upp bilder när jag är hemma där bilderna finns. Hur har denna dag varit då? Jo Malin ringde mig för en fika imorse så vi gick lite i stan och sen fika vi på EH, de satt gansak fint i magen. Vi snackade en massa skit om typ ALLT? Och vi ska fly landet haha :P Sitter hos mina kusiner nu och vi ska käka snart mums :D Äta mig fet typ , haha! Nej nu ska jag bege mig kanske skriver lite senare. PUSSS!

Chingeliiinggg nyår

Detta inlägg var från igårnatt, men jag var så sjukt trött så får lägga upp det nu .. ( Nu är man hemma igen och ligger i sin säng här med datorn. Kom hem ganska sent från jobb idag, jag kom nog därifrån vid 19.20 usch så sent på en fredag :( Men men man måste ju jobba så.. Hade typ värsta packningen med mig såg ut som en jävla packsna påväg till bussen. Tur som fan att bussen kom när jag stod där så jag inte missade eller frös ihjäl mig. Åt när jag kom hem samtidigt som jag satt och vänta på frugan, det blev typ sallad med kycklingfilé. Passade på att städa lite innan vi åkte härifrån, visste inte riktigt vart vi skulle men vi åkte till mcde och sen åkte vi och handlade popppiscorn med dippa, skit gottt! Och så blev frugan pii-iig så vi fick köra tillbaka till mcd med våran popiscorn voch satt där en stund. Så mer har de faktiskt inte hänt idag.. Imorrn har jag kund vid tio och sen är det dags för synundersökning, usch :P nej nu ska jag sticka och lägga mig..SOVGOTTT alla sötisaar)



lite bilder från gårdagen med frugan <3


.. Idag har jag varit på jobb sen klockan tio, hade en klipp och sling. Resultatet blev svin bra och kunden blev nöjd de är det viktigaste. Tog inte med kamera så fotade inte.. men brukar inte fota mina hårkunder ändå så. Sen åkte jag till Mobilia för att jag skulle på en sybundersökning på Synoptik. haga jag behöver glasögon fyfan va dåligt jag ser egentligen och så mycket bättre jag ser med glasögon, kommer bli en glasögonorm. Nej men hittade faktiskt ett par snygga bågar som jag fick låna med mig hem för att testa och se om jag trivs. Nu är jag hemma igen och ska hjälpa mamma förbereda middagen till ikväll, de är ju CHINGE nyår! Efter middagen så blir det utgång med alla mina favoriter :) Vad skulle jag gjort utan er? DÖTT tror jag sorligt nog.. Nu ska jag bege mig är typ överspeedad och glad! Då orkar man inte ruttna framför datorn.



här är en bild på naglar jag gjorde igår

VI HÖRS IMORGON på ALLA <3 fucking dag :) PUSS!


vindruvor är gott

Usch fy vad seg jag är, jag fick ju vakna sådär två timmar innan Bella och Malin eftersom jag skulle sitta modell för Mija i klassen.. Men de gick ju , hade cp mardrömmar inatt skit rädd kunde knappt sova så trött är jag minsann! Idag hade vi modelldag på skolan vi skulle sminka chingar idag, vi gulingar (y) Själv satt man modell ni vet de är brist på chingar.. haha eller inte. Det man ska tänka på när man sminkar asiater är att bygga upp anisktet ganska mycket eftersom vi oftast är väldigt platta, så shading och higlighting använda ganska mycket. Sen har vi ju väldigt speciella ögon som vi måste ta hänsyn till med men de gick gasnak bra för alla ändå tyckte jag, det tyckte säkert alla andra med :D 
 
Lite sminkningar och random bilder från dagen



lilla jag som blev sminkad av Mija

Jade som Elin sminkade



malinoss sminkning



cindeeeej som jag sminka





sist men inte minst vår lärare heidi :)

Där kom lite bilder från idag fina visst? Ehm just nu sitter jag på jobb och käkar vindruvor kalaaaas gott. Har inte gjort något speciellt efter skolan, hade lilla Maria innan som jag fixade naglar på. Vi gjorde typ samma mönster i principmbara att vi byta färger och gjorde det lite annorlunda sjukt fint faktiskt. Hon måste ju ha pimpade naglar till hennes artonårsdag.

Ska träffa min fru idag vi ska umgås lite som vi typ inte gjort på flera år :( Sen ska jag väl hjälpa mamma och fixa lite inför imorrn eftersom de är CHINNGGEEEE nyår då, wiiiie :) Haha nej nu ska jag fortsätta leka med mitt bildprogram som jag laddda ner nyss! LÖVE .. uppdaterar senare.

En bild på the nails ..



PUSSSSS!


thursdaaaay night

ja nu har vi käkat och diskat,efterrätten inväntar oss. då ska vi ha chokladpuddig m grädde och mandariner :) MÄUMS! Haha idag har jag,Bella och Malin varit i stan.. Det inhandlades lite saker är nog lite pank nu! handlade två linnen, tre scarves, en blazer, ett par byxor och en jävla massa accesoarer. Usch känner mig hemsk jag är en shopaholic for sure, inget snack!!! Jag och Bella åkte till mobilia och MAlin åktehem för att hämta lite saker inför kvällen. Första gången Bella var på mobilia haha, så är de när man kommer från en håla. Men vi ska göra henne till en malmöit har vi tänkt ;)

Imorgon inväntar en modelldag då vi ska sminka CHINGAR (asiater) hahaha :D Själv ska man vara modell med för Mija så de blir tidig morgon för mig men Bella och Malin får en liten sovmorgon! JaJa men nu skajag kila och käka efterätt och ha en liten filmn&mys kväll med nördarna! Här kommer lite bilder från kvällen ..











GODNATT nu blirre film :) PUSSSS!


b-bbbreeaak breeaak your heart

denna dag har varit ganska händelsrik faktiskt :) först va det skola, där fick vigöra fest makeup idag. Roligt faktiskt :) Fest make upen är ganska lik kvälls make upen, med mer glitter och glamour! En fest make up är typ som en vanlig make up bara man glammar till de lite .. så inga speciellt saker man ska göra. Kanske överdriva allt lite mer så att detverkligen syns .. Man vill ju vara fin i mörkret också eller rättare sagt man vill att sminkningen ska synas med ;)

Här kommer lite bilder från skolan ..



här är praktikanten som vår lärare sminkade



här är mija



therese med en väldigt fin sminkning, älskade färgerna men man ser inte så mkt på bilden



och lilla bitchen som babydoll sminkade



babydoll som bitcheeeen sminkade :)



Jasmina som jag sminkade ..





lite andra bilder ..

detta inlägg kommer ganska tätt inpå de andra men vafan nu ska jag käka för de andra har fixat maten medans jag bloggat :D hahaha snällt, men jag fick faktiskt vispa grädde för hand my god! Jajaa det blir ännu en uppdatering senare då!

PUSSS!!!

sunnydaay

Sorry för  att jag ej uppdaterade igår men kom hem ganska sent från middagen med mcd peepsen :) Men här kommer lite bilder från gårdagen och om sminkningen vi gjorde. Konmer ett inlöägg senare om dagens händelser! Wiiieee ..

( Igår gjorde vi 30-tals make up på varann. Vi gjorde bara ena halvan av ansiktet,
för vi hade ont om tid. Roligt var det och en liten utmaning, på 30-talet hade man ju rakade ögonbryn
och dit ritade man smala streck som bryn, men som tur var behövde vi inte raka av våra.. haha
Vi fick ist vaxa dom med bryn vax, sedan ta concealer och efter det foundation på, såg sjukt ut.
Såg verkligen ut som man inte hade något ögonbryn, men vi va snygga ändå ;)

30 tals sminkning skulle också vara mycket lösögonfransar och sånt, små snipiga röda läppar osv.
Men vi lyckades rätt så bra :)
)

Lite bilder från skoolaaan :D









Ja men nu ska jag socialisera mig, kommer ett inlägg om hela denna dag lateeeer ! <3

PUSSSS!

the 30's

Sitter på jobbet och typ dör, riktigt lite och göra idag. USCH nästan ångest när man tänker hur man ska klara denna månaden.. BLÖÖÖH! Men men de får gå, blir glad av tanken att de är chinge nyår på Lördag HAHA! God mat och lite trevlig familjedag då innan det blir utgång.. Sen blir man ju 19 fina år på måndag gud jag blir en stor flicka .. Mitt sista år som tonår, ska verkligen leva upp till det i allafall.

Vi fick lära oss 30-tals sminkning idag, haha pajas sminkning? Nej men de var roligt och spceillt så som 20-talet var. Har inte bilderna just nu men ska uppdatera med ett inlägg där jag förklarar lite mer om sminkningen och lägger in bilder :)

Ikväll ska jag ut med lite jobbar folk och käka någonstans, vart vet jag inte men de är ju lill lördag då måste de minsann festas till! Men nu ska jag kila iväg och socialisera mig och sminka mig! WIIEE, saknar min frugaa och skratttepattttiii :P haha! PUSSS !


pimpad

OJOJ, vaknade av att de va skit varmt i morse. Kollade på mobilen och det stod 07.50! OOH MY GOD, ringer malin direkt och säger att jag blir sen. Springer in till pappa och ber han köra mig, fixade mig på tyå 5 minuter? Slängde på mig något, borsta tänderna och upp med håret med ett band! Var vid skolan typ tjugo över åtta så de var helt okej snabbt faktiskt :) Tackar min father !! Idag gick vi genom kväll make på skolan, så alla blev sminkad lite bliiiing, snyggt men lite väl för mycket att gå med på en vanlig dag. Haha, de va nog den roligaste sminkningen hittils, fantasin fick flöda lite ju. Man kan göra så jävla mycket med sminket.. åh jag bara älskar det alla färger och all glitter <3

Jag jobbade med Caroline idag, så jag passade på att skriva av hennes anteckningar eftersom jag missade typ halva genomgången.. Blööööh! Men vi hade en timme på oss att sminka sminkningen, tidspress men de gick ändå ganska okej.. Blev lite stressad i slutet men de kommer väl. Efter skolan gick jag till jobb, har haft två kunder nu och har precis käkat. MUMS youghurt m. varma bär och lite nötter .. Nej nu ska jag ut en sväng med Lena och kolla lite i staon. Senare blir de jobb på MCDEEE , vet inte om jag hinner uppdatera mer men de gör jag säkert.

Bilder från idag . .





Mia var provdockan idag som vår lärare demonsterarade på :) Två olika skuggningar visade hon.





Caroline som jag sminkade



Min sminkning som Caroline gjorde










Lite bilder från dagens skola :)

CIAO Vi hörs.. PUSS!


veckostart

nu är det måndag igen och det betyder skola och jobb :) mkt trevligt .. Måste bara berätta om min sömn ifrån igår, Tror jag sov bort typ halva dagen? Jag vaknade vid tolv och gjorde lite allt möjligt, sen somnade jag igen vid typ sex sju tiden efter jag käkat och vaknade till vid halv elva igen. Kom på att jag glömnde gå till Meikei så jag messade henne sen somnade jag typ direkt igen och vaknade vid tolv och tyå åt något litet.. Sen var det läggdags igen så de var en ganska så SLAPP söndag haha :D

Idag fick vi lära oss att sminka 20-tal i skolan, tror inte att de var den finaste sminkningen, ganska svår var den speciellt med sotningen men de gick! De handlar om att öva snart är man väl bäst på det haha, någon som är villig till att bli modell? :P Det skulle vara mycket detaljer på 20-talet, som ögonen läpparna och brynen.. Det skulle helt enkelt synas. Ögonen skulle vara markerade och sotade, läpparna skulle vara röda och små sen skulle ögonbrynen vara ledsna? Haha man såg ut som en jävla pajas när man var klar!

Här är en bild där läraren har demostrerat på Esthis halva ansikte.. Ja ni ser ju vilken del som är sminkat ;)

Detta var när lilla jag sminkade Esthi, inte så lyckat men de gick :P









Där var lite bilder från dagens skola, snygga visst? :) haha!

Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt, skola sen jobb. Klippte putra och färgade min kusins hår, blev riktigt bra både två faktiskt :) Utvecklas mer och mer för var dag som går.. Får hjälp av mina kära kollegor som är världsbäst. Älskar skolan, jobbet och ja jag älskar livet! Nej men vafan inga såna patetiska älska livetsaker nu..

Just nu sitter jag hemma hos Meikei och ja vi bloggar, kollar på typ ÖVER gamla bilder.. Gud va smal och brun jag var i somras :( Fuck nästa mål efter förkylningen är att börja TRÄÄÄÄNAA! (och sola) (Y)
Åt på CAFE 2000 med BabydollBella idag med, Malin bara försvann :O GUD vi saknade dig! De satt fint med en sallad alltså, jag åt Seafood sallad. SJUKLIGT GOTT och mättande..
Nej nu ska jag ladda mentalt inför imorrn: skola,jobb,mcdjobb och SOVA! MHM :) Kommer vara lagom seg på onsdag men de är värt det..



Bild på salladen , mummmms!




Denna bjuder jag på, godnatt på er! PUSSSSSS!


peggielinshoooot

Sjukt seg söndag idag, vaknade vid tolv tiden idag. Sovmorgon som jag normatl inte brukar ha, men så´skönt alltså. Vi kom hem vid fem igår, vi fick skjuts av Pattiiifisss <3 Jag och frugan käkade tacos innan vi gick och la oss haha. Men igår kväll/natt bjöds de på fest av Älex, mycket trevligt :) Vi spelade charader? Eller kan man kalla det så? Jaja sen bar det ut till Breeze.. cp lång kö vilket är ovanligt om man ska dit. De hade gjort om lite sen sist jag var där, skit konstigt upplagt tyckte ja men men de funkade väl. Riktigt mycket folk var där med, typ över skabbiga gubbar som typ dansa på en nej men sjukt äkcliga. Annars hade jag en ganska trevlig kväll tillsammans med mina älskade friends., skratta de gjorde vi mycket av igår med dessutom! <3 HAHA :)

Här kommer lite bilder från igår ..









Idag har jag inte gjort ett piss, har städat lite, klippt min faster och lagat mat. Haha visste inte vad jag skulle laga så jag slängde ihop något roligt. Mamma hade tagit ut kycklingfilé så det blev typ En kycklinggryta med vitlök & basilikasås. Det blev ganska gott speciellt till en god sallad och ett glas KALLLT vatten, yummie! Lite stolt lver mig själv faktiskt haha.. Just fan blev av med min kamera slad med eller usb sladden så visste inte hur jag skulle lägga in bilderna från kameran men min kära kusin meikei kom på att jag hade minneskortsläsare så jag stoppa i minneskortet där och då skedde magin, bildern överfördes till datorn!! Haha.. Tror inte att det finns en enda människa som är så klantig att man slänger sladden efter två dagar ? .. JO JAG! Nej men nu ska jag powernappa en stund innan jag går över till meikei för att diskutera om hur mycket vi älskar livet och börja planera lite saker <3



Här är en bild på kycklingrytan jag lagade :) mumma!

PUSSSSS!

fest

för nu blir de PARTAAAAJ för hela slanten med världens bästa folk <333333333

köttfäärs

nu har man varit hemma i ngn timme och fixat lite, har jobbat sen klockan tio idag. Kan ju säga att jag va typ LITE bakis närmjag vakna. Jag som aldrig är de men vafan fredagen var galen inne på Chili. Haha malin kände eh alla? Haha gratis drinkar tackar man dock inte nej till, fick testa en massa olika och ja de sluta ju som de sluta men de va sjukt trevligt där igår, de tackar vi bitchen malin för :) Va inne på malmborgs och hä'lsade på mamma och passa på att handla allt inför ikväll. Det blir ju fest hos Alex :) Trevligt trevligt, ska ta med mig kameran och leka papparazzi idag! Köpte alla ingredienser till min köttfärslimpa som jag och frugan ska käka, sjuukt gott har längtat länge efte min lilla limpa haha!

Har gått och mått dåligt hela jävla dagen tills nu typ. Jag tror att jag druckit sådär 5 miljoner liter vatten. Snacka om att jag och toaletten kommer vara best pals idag, lovetit! Nej nu ska jag fortsätta med maten lite innan frugan kommer, uppdaterar senare !

PUSS!


systemis

AHHH ! Har 'ntligen fått min systemkamera, och jag älskar det! Tack för att du skjutsade mig älskade kusin meks :) Har inte riktigt förstått allt i kameran 'n men de kommer väl. Just nu är jag överlycklig och stressad? Malin är på jubb och jag här hemma, Bella vet vi inte vart hon tagit vägen. Vi väntar svar från henne, men utgång blir de senare idag, eller inatt haha. Vi är nog dem enda som börjar vid tolvslaget ;) Men sånt gillar vi! Nej nu måste jag gå och välja ut lite kläder för ikväll! Ska fota en massa och lägga upp bilderna :) Ha en trevlig fredagskväll!

PUSS!

rastlös

vet att jag nyss skrev men jag måste bara göra detta för att ALLA gör de typ, haha svara på 100 frågor. Tyckte att de passade in eftersom jag är så rastlös :p

1. Ditt fullständiga namn? - Peggie
2. Korrekt ålder? - Blir 19 den 15 februari
3. Längd? - Ca 166 cm
4. Vikt? - Ja för mycket ..
5. Smeknamn? - Pegs, Peggiesuue, peggan osv
6. Vart bor du? - Skåneland/Malmö
7. Vad gör du på fritiden? - Umgås med mina älsklingar, jobbar och går i skolan!
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Ehh, KINES ? :)
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Mitt feta huvud !
10. Vad är du mest nöjd med? - Mina händer
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Störd chingeeee
12. Vad vill du jobba som äldre? - Frisör, nagelteknolog & Makeup-artist
13. Hårfärg? - Svart & Lila slingor
14. Ögonfärg? - Brun
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Typ allt?
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Njäeee ..
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Helt okej mycket kan man väl säga
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Osminkat är väl fint ;)
19. någon vana? - har jag nog, men kan inte komma på någon nu
20. Lyckotal? - Nope
21. Vad heter din bästa vän? - HEMLIS :P
22. Hur många nära vänner har du? - En del och jag älskar dom! <3
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Haha nej
24. Vet många personer vem du är? - Kan jag inte påstå
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Ja vi är ju totalt 10 på skolan så ja
26. När var du senast med någon kompis? - Idag :)
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nope
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Hmm Patti?
29. Vem sov senast hos dig? - Vet inte

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - Njäe
31. Vill du helst att din kille ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre
32. Är du kär? - Alltid, haha!
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Nope, tror itne de va
35. Hur långt vill du gå med din kille? - Eh va?
36. Tänker du mycket på utseendet hos din kille? - Hmm kanske
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja varför inte?
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Nej
39. I din klass? - Nej

Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - Nej
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja ofc :P
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Vilka frågor
49. Vem var ditt första hångel? - HAHA!
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - Jag är normal :P
51. Vem är ditt bästa strul? - HAHA!
52. Och vem är ditt senaste? - HAHA!
53. Ditt snyggaste hångel? - HAHA!
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nejdå
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Minns inte :P
56. Haft sex överhuvudtaget? - Kanske
57. Hur gammal var du första gången? - Minns inte :P
58. Hur gammal vill du vara första gången? - De vet väl inte jag
59. Blivit dumpad efter sex? - Nej
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - Hemlis :)

Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - De har jag säkert
63. Har du någon allergi? - Pollen
64. Vad tänker du på innan du somnar? - Beror på vad som händer i livet
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - Snyggiiiinggg ;P

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Båda :P
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Galen kväll med tjejerna!
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Bästa vännen, nu när har jag lärt mig av mitt mina misstag!
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Har ingen aning

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - Inget ?
75. Vänskap eller Förhållande? - Vänskap
76. Snyggaste killen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - Något där mellan ..
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - Känner mig som sju

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - Neej
81. Isåfall vem då? - Ingen
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Pissa :P hahaaa
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Ja varför inte, vi är tio tjejer ;)
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja tror nog det ..
85. Kunna sova ute på vintern? - Nej!
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket? - Ja klart
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Röker ej, tar ej droger :9

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Min egen
89. Vad klär du dig i oftast? - allt som är fint ;)
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Typ nästan alltid.
91. Klär du dig dyrt? - Kan jag inte påstå
92. Vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? - Fotfarande mn egen

Senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? - Nope
94. Haft sex? - Nope
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nope
96. Ringt någon? - Ja
97. Blivit uppringd? - Ja
98. Funnit kärleken? - Nej
99. Kollat på google? - Japp

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - För LÅNG tid




ENJOY :D PUSS!


kylling på fredag

då är de fredag och helg betyder det :D Eller ja de blir ju jobb imorrn men de är skönt ändå. Ännu en vecka av skolan har gått och ett steg närmre till makeupartist. Det går sjukt snabbt men de är bara för att vi har så roligt!

Vi lärde oss dagmake up i skolan idag, jag sminkade maja och blev sminkad av bitchen malin :) DE var kul som fan, man använde sig av ganska så diskreta färger. Bilder på sminkningen kommer upp när jag har tillgång till min mobil sladd. Kan inte säga att de är de bästa bilderna men ska snart köpa min kamera! Måste bara finna mig tid till det vet ni. Var och fikade med babydollbella efter skolan, mysigt och gott med en varm chklad på EH. Sen så var vi tvugna och gå en runda på storgatan för att kolla kläder! Ibland nskar man att man var stenrik, eller typ alltid! Så mycket men vill ha men som man inte kan få. JAJA jag får väl drömma lite till då :P

PÅ dagens kvällsplaner står de middag och sen utgång med classmates :) DE ska minsann bli trevligt och sminka till oss lite kanske som en draq queen? :O Äh får väl se vad som händer med de! DE va längesen man festa här i lilla malmö så vi får väl se om malmö klarar av mina höga krav nu haha ;) Nej men de ska nog bli bra!
Blir en lite uppdatering senare kanske om jag har lust eller orkar, har ju blivit så duktig på att uppdatera nu men sämst på att lägga in bilder. Men de kommer, jag lovar! Nu ska chilla lite på salongen!! TJINGELING!

PUSS!

MCD

usch nu är jag trött, duschad och klar för sängen. Det har varit en lång dag idag, men jag har överlevt! Tror de va tack vare min powernap innan.Stack hem tidigare från jobb för att jag typ halvsov där, somnade på bussen hem också skit bra lixom! Men de blev en timmes sömn när jag kom hem så de va jävligt bra, en timme är inte jycket men bättre än inget alls! De var en ganska så lugn dag på MCD idag, men hade roligt. Vi va ju mkt trevliga människor som jobba idag :) Och sen fick man finbesök av frugan med <3





Imorgon blir ännu en heldag med skola och två jobb, trevligt? Nej men man måste ju, haha! Får väl powernappa imorrn med så jag pallar med det. Vi ska lära oss mer om bryn och fransar imorrn på skolan, ska bli kalas. Mina ögonbryn är fan som BUSKAR pga att jag låtit de va, ska bli skönt att bli av med dem! Men nu ska jag pysa till sängs, tror att jag kommer sova lagom gott med alla mina kuddar! MMYSSS haha! Hörs imorgon! LÖÖÖÖVE <3

 


bumps

sitter på jobb och chillar, har nyss käkat lite frukt gotttigottt. Färgade en kunds ögonbryn, skulle färga det ljusare.. brun istället för svart, nice :) Nu har jag inte kund förrän halv tre, det är en herrklippning. Ska ladda mentalt inför nattajubbet idag, alltså MCD. Vet inte hur jag ska klara detta men jag gick förbi CAfé 2000 och handlade mig en seafood sallad innan som jag ska käka senare. Har även fixat lite med mina papper som ska in till revisorn, usch fattar noll med detta. Tur att man har sin revisor alltså!

I skolan fick vi lära oss att korrigera idag, och vi gick genom hur man sminkade asiater och mörkhyade eller vissa knep man kunde använda sig av :) Tyvärr inga bilder idag iheller, lite tråkigt men jag lovar de kommer! De är ändå bara såna tråkiga sminkningar just nu, eller ja tråkiga och tråkiga men de är typ bara basen vi sminkar just nu. Saknade Malin idag, lilla hon försov sig :( Fick ju inte min skrattnoja idag som vi två alltid får haha! Men vi får ta igen de babe! Nej nu ska jag fan ladda mentalt inför denna jävla dag, uppdaterar senare kanske!

PUSS!

sleepingtime

Dagen har rullat på ganska så bra faktiskt, hade ett litet projekt innan med en kund. hon var färgad svart och ville bli ljusbrun inte det lättaste när topparna är typ över SVARTA! Haha de tog tid men de gick ganska bra tyckte jag :) Hon blev nöjd så de var i allafall bra!

Jag ska ju berätta lite om vad som hände i skolan med. Vi skulle sminka ögon idag, typ hur man framhäver vissa sorters ögon eller döjer vissa. T.ex hur man gör mandelformade ögon rundare eller tvärt om.. Roligt som fan faktiskt, jobbade med Bella idag och jag vi konstaterade ganska snabbt att hon var mkt finare utan eyeliner och allt svart runt om ögonen inte sant? :D Tog inga bilder på det gjorde idag för att min kameramobil är fuckad fortfarande plus att jag glömt min kamera hos frugan.. Jaja får klara mig tills på fredag då jag ska köpa min älskling, kommer va kalaslycklig!

Efter jobb så träffade jag Maria, trevligt att träffa henne för de va sjukt längesen. Vi pratade skit som vanligt och uppdaterade varann, och ja alltså förstår mig nte på vissa människor, syskon är lika? HAHA ja i allafall de jävla aphuvudena! GUD! Efter Maria hade gått så passade jag på att städa mitt rum och tvätta mina penslar som behövs till skolan imorrn. Har ju fan knappt varit hemma på typ 1 vecka nu, fett ångest ;( Får börja vara hemma lite mer, det kommer inte börja bra direkt eftersom de blir jobb på MCD både imorgon och på torsdag. hur fan ska jag lyckas vara vaken mellan 08.00 till 00.00 två dagar i rad? En levande zombie kommer jag att vara.. Nej för tusan måste sova nu ska upp och fixa moderns hår innan jag sticker till skolan. Lägger upp en randombild på mign nyååår bara för att det ska finnas någon bild :D PEACE :)


.

PUSS!

woorkk

sitter på jobb och väntar på min kund nu, är sjukt trött men detta ska väl gå! Uppdaterar mer om hur dagen varit senare ikväll, ska träffa älsakde maria idag med! Ha de fint så länge!

PUSS!

taconight

Jag, bella och malin har lagat taco ;) skiiiiit gott, men MÄTT är jag eller är vi! Nu har vi käkat lite popcorn druckit saft och nu vi ska kolla på film, Paranormal Activity. Hoppas jag överlever detta, är inte så jävla förtjust i skräckfilmer direkt. Men jag tror nog jag fixar det haha :D Nej nu ska jag bege mig och kolla på film! Här kommer lite bilder från dagens skola :)

    .
                                                               ^
                                                               |
Här är en bild på en förstoring & förminskning av läppar som vår lärare gjorde.. Förstoring till höger och förminskning till vänster.

.


.
                                             

Och lite bilder från kvällen ..


 .
.

Jaja ska pysa nu, filmdaaaags! PUSS!


ny vecka

ny vecka, nya tag :) ganska seg måndag men roligt att få träffa mina älskade classmates igen. Har nyss haft en färg och nagelkund, eller rättare sagt Lina. Hon blev brunett och fick nya naglar, fint fint tyckte jag! Vi har fått lära oss att sminka läppar idag, ser lätt ut men SVÅRT som fan.. Haha jag och Malin hade fan flabbnoja idag, sjukt trötta var vi. Men nu är jag ganska pigg igen.. eller i allafall inte lika trött.

Ska möta upp Bella för en vandring i stan för att sedan möta upp Malin, vi ska ha en lite myskväll med film och god mat.. Uppdaterar lite senare :)

Måste även säga att jag tackar gud för att min älskade fru susssss finns! <3 och alla andra fjöntar i mitt liv!

PUSS!

RSS 2.0