.

fuck it alltså, jag är så jävla elak. Förstår inte vad jag håller på med, wake up!

bussen

Sitter på bussen hem till malmö nu tillsammans med min fruga suss :) Kan väl säga att denna helg har varit lite halvt speciell/märklig. Men roligt har vi banne mig haft det, jag menar allt är ju roligare än sketna malmö :P

Vi kom till götet runt ett tiden i fredags, vi började vårt festandes tidigt. De blev lite cider på bussen som färddricka, varför vatten när det finns ? HAHA! När vi väl anlänt så käkade vi på någon salladsbar, helt ok men absolut inget i jämförelse med CAFÉ 2000 :) Sen blev vi uppmötta av D och hans kompis, det blev en snabb sväng in till systemet och sen bar de av hemåt till honom. Bra sega var vi ju dock så vi deckade typ i en timme. Sen blev det fixa och hans två kompisar kom för att plocka upp oss. Vi åkte till en liten miniförfest för att sedan fortsätta till något som heter Starbowling. Vi bowla inte men de andra spelade lite air hockey och körde bullriding, gasnka roligt att kolla på :) Och såklart så avslutades kvällen med MCDEE, det är ju en självklarhet.

På lördagen var vi på brandstationen i götet, skit roligt att se hur de bodde och så. D's pappa jobba som brandman så de va därför vi va där och checkade läget och lite så. Sjukt fint hade de, eller jag menar de hade fan allt där inne, soft jobb eller? Men de va trevligt, sen skulle vi laga mat innan det bar av till kvällens festligheter. Det blev kroketter, fläskkarré och en godsallad :) Jag och suss skulle vara lite fiffiga, så vi köpte piggelin och en massa bär som vi skulle blanda drinkar med. SJUKT gott, I LOVE! Sen tog vi bussen till förfesten, så himla kallt de va, kändes som att man hade feta bo i näsan haha! Måste även lägga till att vi träffade på de absolut äckligaste och sjukaste människorna ever.. Shit jag undra vafan de va för typer, SKIT SKABBIGA! Men på förfesten vi kom till var det riktigt härligt folk, göteborgare är sköna för tusan! Sen var det minsann dags för Gretas i göteborg, där jag och suss skulle utforska vår sexualitet. Gretas 'r en gayklubb för alla som inte vet :) Men de va sjukt roligt där , kvällen blev ganska lyckad tyckte jag..

Sen idag finns de inte så mycket att skriva om, bra seg dag helt enkelt.. De blev frukost, städa och fixa i ordning allt innan vi skulle lämna götet. Och nu sitter vi på bussen hemåt, jävla lyx med gratis internet på bussen :) Men de gillar vi ju! Bilder kommer upp så smånigom, har inte kamerasladden med mig.
Så detta var ännu en helg i mitt liv, imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Längtar till skolan så jag får träffa mina bästa classmates bella & malin för att prata skit :) Ha en trevlig kväll..

PUSSS!


glenn


              .


Ännu en dag har gått, hann inte uppdatera igår pga att jag va sååååååå upptagen. Nej men hann helt enkelt int. De är mycket nu med skolan och jobbet. Datorn är inte det första jag tänker på :)
Men fyra dagar har gått nu sen jag började kursen och jag bara älskar det inte sant malin & bella? Vi älskar det :)
Än så länge har vi lärt oss lite och färg och ljuslära, hur man sminkar en bas sminkning med foundation, puder, concealer, rouge osv. Just nu orkar jag inte vara så detaljerad med något jag skriver .. Jag skriver mer ingående när jag orkar och har tid om skolan och så, jag ska lägga in bilder på min äslakde väska med! Väskan är min nya kärlek! <3

just nu sitter jag hos patti med ett gäng girls och kollar på när de spelar guitar hero. Ja och jag sitter och bloggar samtidigt, men man kan faktiskt göra två saker samtidigt ;) i allafall jag! 8) Imorgon bär det av till GLENNSTADEN med min fru och alex :) Fan vad vi ska rocka !!! Vi tre på en buss i 4 timmar , det bådar inte gott .. stackars bussmänniskor som ska få stå ut med oss.

jaja men nu ska jag socialisera mig lite, kommer uppdatera lite i helgen om om vad som händer här i livet :)

PUSS!

                                  

hola!

tjenixen .. har bestämt mig för att starta bloggen igen bara för att jag känner för de helt enkelt! Känns roligt att dela med sig lite nu när de händer lite roligare saker i livet :) Kursen har börjat och allt är underbart för stunden, ska skaffa mig en ny och fin kamera där allting som händer plåtas. I bloggen kommer jag dela med mig lite av mina tankar, saker som händer här i livet. Nej men nu är de sovdags, skola klockan 08.00 imorgon!

PUSS!

RSS 2.0